Sunset Jazz Club Girona

 

Abril 2019

Sunset Jazz Club C/ Jaume Pons i Martí, 12

17004 Girona

información y reservas: sunsetgirona@gmail.com

sábado 20 abril 22 h

ROB GARCIA ILLUMINATION

JazzNoah Preminger saxo

John O’Gallaher saxo

Marcos Varela contrabajo

Rob Garcia batería

Rob Garcia és un extraordinari baterista que ha tocat amb músics tan diversos com Joe Lovano, Wynton Marsalis o Woody Allen, i encapçala un súper quartet que reuneix dos dels saxos més representatius de l’escena underground de Brooklyn: John O'Gallagher, que ha fet carrera al costat de Kenny Wheeler o Maria Schneider, i Noah Preminger, un dels tenors més rellevants del nou jazz. Completa la formació el contrabajoista Marcos Varela, un dels músics més solicitats a NYC. 

entrada 12 euros

domingo 21 abril 20.30 h

JAZZ JAM SESSION

Jam SessionSébastien Falzon piano

TBA contrabajo

TBA batería

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en que cada tercer domingo de mes col·laboraran músics catalans i francesos, coordinats pel pianista Sébastien Falzon, professor del Conservatori de Perpinyà. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

jueves 25 abril 22.00 h

SANTOS PUERTAS

AmericanaSantos Puertas voz y guitarra

Ens trobem davant d'un artista que té al cor la música d'arrel nord-americana, i que alhora s'ha obert camí cap a una proposta musical més personal. Santos Puertas es troba en un moment de confluència de maduresa i plenitud artística, i el disc que ens presentarà, inclou deu cançons: quatre són poemes musicats (dos de Pablo Neruda, un de Salvador Espriu i un d’Apel·les Mestres), i la resta, cinc temes amb lletra i música original, més una versió sobre un tema de l’argentí Roque Narvaja.

entrada 6 euros

sábado 27 abril 22.00 h

PIERRE DØRGE & NEW JUNGLE ORCHESTRA

Jazz


Pierre Dørge guitarra

Jakob Mygind saxo tenor

Anders Barke saxo y clarinete

Kenneth Agerholm trombón

Irene Becker piano y teclados

Thommy Andersson bajo

Martin Andersen batería

La Pierre Dørge & New Jungle Orchestra existeix des de 1980, formada per tocar músiques del món al més alt nivell. Amb una barreja de jazz i música asiàtica, africana i europea - i la bogeria en general - creen el seu propi univers dadaista, que dóna al públic una experiència única i extraordinària. En les seves actuacions no hi ha límits i l’alegria i l’humor sempre garanteixen un concert memorable. Imperdible!

entrada 10 euros

jueves 18 abril 22.00 h

PAULA GRANDE

Jazz & FunkPaula Grande voz y loops

Kquimi Saigi piano y teclados

Vic Moliner bajo

Arnau Figueres batería

Paula Grande ha editat dos discos d'estudi, "Viatge Interestel·lar" (2016, Little Red Corvette Records) i "Sóc" (2018, U98 Music) i ha obtingut diversos premis com el Montreux Jazz Voice Competition o Jazz Voices a Lituània. La seva carrera l'ha portat a barrejar diversos móns i fer de la música un camí de compromís a través de les seves lletres, els seus viatges, els seus raps... una mescla de paisatges que s'alimenta dels músics que l'acompanyen. 

entrada 10 euros

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ

MO’ BETTER BLUES

Cinema VOSE


director   Spike Lee

música    Branford Marsalis

              Terence Blanchard

duración    129 minuts

protagonistas

               Denzel Washington

               Wesley Snipes

               Spike Lee

El director de cinema Spike Lee és un gran defensor i divulgador de la cultura afro-americana, i sens dubte el Jazz n’és una de les seves expressions més singulars. Aquest drama musical narra les complicacions de la vida del trompetista Bleek Gilliam, interpretat per Denzel Washington, i compta amb una banda sonora impressionant signada per Branford Marsalis i Terence Blanchard. Com a curiositat, hi podreu veure actuar a Jeff Tain Watts, batería de la BSO, i a la cantant Abbey Lincoln. Sens dubte un dels millors films sobre el Jazz!

entrada 5 euros

BARCELONA STREET PARADE

Marching Band -

Jazz tradicional


Ramon Quadrada trompeta

Francesc Puig clarinete

Òscar Font trombón

David Parras tuba

David Forns percusión

El Jazz és una música universal que va néixer de la unió de cultures i tradicions, i amb la celebració del Dia Internacional del Jazz es pretén difondre aquest estil de música i també els seus valors. Per començar aquesta jornada, la Barcelona Street Parade passejarà el seu jazz de Nova Orleans entre les parades del Mercat del Lleó, promet ser molt divertit! La mateixa formació actuarà al vespre pel Barri Vell fent aturades als establiments col·laboradors.

20.00 h Cinema Truffaut - carrer del Portal Nou, 7

20.30 h El Cafè - carrer Ciutadans, 1

MARCEL·LÍ BAYER & TONI SAIGI

Jazz - presentación del CD Two HorsesMarcel·lí Bayer saxo soprano Toni Saigi Bayer piano eléctrico

Two Horses (Underpool Records, 2019) és el primer disc d’aquest duet i ofereix catorze composicions de Bayer escrites per a l'ocasió, que van des de la balada elegant fins a la percussió de caràcter més animal, passant per zones de gran improvisació i espontaneïtat. En Marcel·lí compta amb la col·laboració del jove pianista revelació Toni Saigi. Creatiu, original, percussiu i amb una gran capacitat d'escolta, Saigi fa seva la música de Bayer i es posa al servei d'un repertori juganer i obert.

entrada libre

19.00 h Rambla de la Llibertat - zona Quiosco

SWING COOKIES + HAPPY JAZZ BAND

Swing - Escola de Música de Sant Gregori


Miquel Ilaganm, Miquel Ordis, Maria Torres, Adrianna Hernández, Lola Muxach, Guillem Romera, Bernat Burjons i Laia Martinoy.


Genís Pujiula, Julia Artigas, Julia Macià, Pol Ridao i Joanna Sunyer.

Els components dels Swing Cookies i la Happy Jazz Band són alguns dels estudiants de jazz més joves de l’Escola de Música de Sant Gregori, un dels pocs centres on els més petits s’inicien amb el jazz en el món de la música, de la mà d’en Dani Alonso. En una jornada de celebració d’aquesta música universal, els garants del seu futur no hi podien faltar!

sábado 27 de abril

23.00 h Sunset Jazz Club - carrer Jaume Pons i Martí, 12

TRAÇ & RAMON CARDO

Jazz - la música de Charles MingusRamon Cardo saxo

Jep Perxés piano

Oriol Casadevall contrabajo

Marc Clos batería

Ramon Cardo neix a Godella, València el 1962, on inicia la seva carrera musical als 9 anys. Estudia al Conservatori de València, completant la seva formació jazzística al Taller de Músics de Barcelona. Ha col·laborat amb músics com Tete Montoliu, Dave Liebman, Chano Domínguez, Lou Bennett, Idris Muhammad, Perico Sambeat o l’Orquestra de Cambra Teatre Libre. Serà un gran honor rebre’l acompanyat del trio Traç per interpretar música de Charles Mingus. Imperdible!

entrada libre

12.00 h Mercat del Lleó y a las 19.30 h itinerante por el Barri Vell (inicio en la rambla de la Llibertat)

martes 30 de abril