Sunset Jazz Club Girona

 

October 2018

thursday 18 October 10 PM

BEN WENDEL

SEASONS BAND

Jazz


Ben Wendel sax

Gilad Hekselman guitar

Sullivan Fortner piano

Joe Martin bass

Kendrick Scott drums

Ben Wendel és un dels músics més interessants i creatius de la seva generació, tant des del seu vessant més elèctric amb el grup Kneebody, com en el terreny del jazz acústic. Recentment ha estat duent a terme el seu projecte The Seasons, una sèrie de dotze composicions per duet, dedicades a dotze músics  i publicades mensualment durant un any. Amb alguns d’aquells músics sensacionals, ara surt de gira per mostrar aquesta música meravellosa, i promet ser inoblidable! Històric!

admission 22 euros

friday 19 October 10 PM

PETER ZAK TRIO

Jazz - CD release “One Mind”Peter Zak piano

Ignasi González bass

Roger Gutiérrez drums

Natiu de Los Angeles però resident a Nova York, el pianista Peter Zak actuarà per primera vegada al Sunset per presentar-nos la música que conté One Mind, el seu nou disc, que ha estat publicat pel prestigiós segell Fresh Sound i en el que han col·laborat figures com Seamus Blake i Billy Drummond. Una oportunitat per descobrir les interessants composicions d’aquest talentós, habitual dels clubs importants com Smoke o Smalls.

admission 8 euros

saturday 20 October 10 PM

MATIA LEVRÉRO &

TCHA LIMBERGER

MEDITERRANEAN QUARTET

Jazz & Gypsy music


Tcha Limberger vocal & violin

Matia Levréro guitar

Guilhem Verger acordion & sax

Simon Leloux drums

En anteriors ocasions, Matia Levréro, guitarrista i compositor de Montpeller, ens ha visitat amb projectes molt interessants de música negra o balcànica, i en aquest concert ens brindarà el privilegi de poder veure per primer cop al Sunset a Tcha Limberger, un autèntic geni de la música d’origen gitano, que de ben segur ens fascinarà amb la seva veu i toc màgic. Un concert d’autèntic luxe en un cap de setmana al nivell dels grans festivals internacionals!

admission 12 euros

sunday 21 October 8.30 PM

JAZZ JAM SESSION

Jam SessionSébastien Falzon piano

Manel Fortià bass

Vincent Calmettes drums

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en què cada tercer sunday de mes col·laboraran músics catalans i nord-catalans, coordinats pel pianista francès Sébastien Falzon. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

admission 3€ (musicians free)

tuesday 23 October 10 PM

LUIS GONZÁLEZ GROOVE TRIO &

DAVID MAURICIO

Jazz & Funk


David Mauricio vocal

Luis González piano

Jordi Ruiz bass

Rubén Berengena drums

Per segona temporada, el pianista i teclista Luis González i el cantant David Mauricio sumen talents, i el tercer tuesday de cada mes ens duran la seva fusió de jazz, funk i altres ritmes actuals, i comptaran en la secció rítmica amb Jordi Ruiz al baix, i Rubén Berengena a la drums. Una bona opció per acabar el dia!

free admission

7th JAZZ & FIRES

saturday 27 October 10 PM

TONY LAKATOS QUARTET

JazzTony Lakatos saxo

Fabio Miano piano

Ignasi González bass

Jo Krause drums

Membre d’una nissaga de grans músics gitanos, el saxofonista hongarès Tony Lakatos es va iniciar en la música amb el violí, però aviat va descobrir que la seva veritable passió era el saxo i el jazz. En la seva extensa carrera, ha participat en multitud de projectes, i el seu saxo es pot escoltar en més de tres-cents cinquanta discs. Amb el seu quartet, repassa alguns dels estàndars clàssics amb el seu so poderós i sempre sorprenent.

admission 12 euros

sunday 28 October 10 PM

SABRINA FRANCIS

& FLOM

Caribbean Acoustic Soul


Sabrina Francis vocal

Alesia Aird guitar

Dieter Burkhalter keyboard

Keane Jules drums & vocal

Sabrina Francis i FLOM faran el seu debut a Girona amb el seu potent conjunt de música original, que anomenen soul acústic de les Índies Occidentals. El so tímid i suau de la veu d'aquesta artista procedent de l'illa caribenya de Granada i del seu quartet, prometen captivar-nos i seduir-nos. Alguns dels temes que compartiran amb nosaltres, formen part del seu àlbum "Think In Color".

admission 12 euros

monday 29 October 12 h (noon) VERMUT JAZZ at the terrasse

THE JUMPERS

Jazz tradicional
Dani Alonso vocal & trombone

Federico Mazzanti piano

Artur Regada bass

Xavi Hinojosa drums

Un any més us animem a gaudir amb la família i amics del Vermut Jazz del dia de Sant Narcís, que ja és una de les tradicions de les Fires! Enguany animaran la jornada quatre fantàstics músics de jazz tradicional, que ja ens han fet gaudir de valent en multitud d’ocasions. Us hi esperem!

free

tuesday 30 October 10 PM

LUIS GONZÁLEZ TRIO &

VINCENT MASCART

JazzVincent Mascart saxo

Luis González piano

Manel Fortià bass

Marc Bódalo drums

En ocasió del Jazz & Fires, el trio del pianista xeresà Luis González convidarà el saxofonista francès Vincent Mascart, un dels referents del nou jazz del país veí. Completaran el quartet dos valors consolidats com són el bassista Manel Fortià i el drums Marc Bódalo.

free admission

wednesday 31 October 10 PM

RUBÉN BERENGENA TRIO & ENRIC CANADA

Jazz RockJordi Carles guitar

Enric Canada percussion

Alix Levy bass

Rubén Berengena drums

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

free admission

thursday 1 november 8.30 PM

SEXTET GERIÓ

Piazzolissimo


Vladimir Kunca violin I

Jaume Francesch violin II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncello

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez bass

Un clàssic de la programació del Jazz & Fires és el Sextet Gerió, que torna per oferir-nos una altra vetllada de música emotiva i evocadora. En el programa, un repàs a l'obra d'Astor Piazzola, i una selecció  de temes i arranjaments propis que no deixaran a ningú indiferent.

admission 8 euros

saturday 3 november 8 PM   XVII ANNIVERSARY CONCERT

MARCO MEZQUIDA PIANO SOLO

Jazz & Improvised MusicMarco Mezquida piano

El menorquí Marco Mezquida és un mag del piano, un veritable talent que ha seduït públic, programadors, crítica i companys de professió, i ha esdevingut un dels concertistes i creadors més sol·licitats i valorats de l'escena internacional. Després de gravar més de cinquanta discos i realitzar concerts en desenes de festivals, auditoris i clubs de vint-i-cinc països en quatre continents, es pot afirmar que Mezquida ja no és una promesa sinó una realitat. El millor regal d'aniversari!

admission 10 euros

sunday 4 november 8.30 PM

JAZZ FRIENDS BAND

Jam SessionNito Figueras piano

Pedrito Martínez bass

Enric Canada drums

El primer sunday de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

admission 3€ (musicians free)