dijous 4 gener 22.00 h

ELS TRES TENORS

La música de Hollywood


Lluc Casares saxo

Gianni Gagliardi saxo

Cèsar Joaniquet saxo

Xavi Torres piano

Vic Moliner contrabaix

Joan Terol bateria

Format per alguns dels músics més potents de la seva generació, els components d’aquest sextet resideixen entre Catalunya i Holanda, i cada Nadal tornen a casa per oferir una gira de concerts.

Enguany ens han preparat un particular tribut a la música de Hollywood, una fàbrica de melodies i il·lusions que formen part de l'imaginari col·lectiu.

entrada 8 euros

dissabte 6 gener 23.00 h

CHINO SWINGSLIDE &

VÍCTOR PUERTAS

Blues



Víctor Puertas veu i harmònica

Chino Swingslide veu i guitarra

En els últims anys, Chino i Victor Puertas, dos referents de l'escena del Blues a Barcelona, han estat premiats internacionalment: el 2013 Chino & The Big Bet van guanyar el 2n Premi a l'European Blues Chalenge i el mateix any, Victor i el seu germà Santos van guanyar el 2n Premi a l'International Blues Challenge. Ara han decidit deixar plasmat en un disc seu talent i la passió per la música que els uneix, i en aquest concert ens el presentaran.

entrada 8 euros

diumenge 7 gener 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

Benvinguts a la primera gran jam de la Jazz Friends Band de l’any! Us esperen per compartir escenari i moments musicals, al voltant del jazz i altres estils que sempre són benvinguts. Veniu a participar-hi!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dissabte 13 gener 23.00 h

ALBERT VILA TRIO

Jazz



Albert Vila guitarra

Marko Lohikari contrabaix

Roger Gutiérrez bateria

Després de la publicació del disc Unquiet Sky, que el guitarrista i compositor Albert Vila va enregistrar al costat dels extraordinaris Aaron Parks, Doug Weiss i Jeff Ballard, el guitarrista català resident a Brussel·les torna al format de trio, i en aquest concert ens presentarà els temes del seu proper treball amb aquest format. L’acompanyaran el contrabaixista suec Marko Lohikari i el percussionista català Roger Gutiérrez.

entrada 8 euros

diumenge 14 gener 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Alverd Oliva guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 16 gener 22.00 h

TRAÇ

Jazz


Jep Perxés piano

Oriol Casadevall contrabaix

Marc Clos bateria

El grup tRAÇ ens proposa redescobrir el so de la discogràfica Blue Note dels anys 60: Hard Bop amb influències de Blues, Soul i Funk. Van destacar de la resta de segells per la seva atenció cap als músics, que gravaven sense interrupcions entre fum i alcohol, enllaçant  aquestes sessions amb les actuacions als clubs. Combinant la tècnica de l'enginyer de só Rudy Van Gelder i la del fotògraf Francis Wolff, reinventaren el concepte d'àlbum jazzístic des de la música fins al disseny.

gratuït

dijous 18 gener 22.00 h

JOAN ISAAC

presenta Paral·lelismes



Joan Isaac veu

Antoni-Olaf Sabater piano

El cantautor Joan Isaac presenta Paral·lelismes, en què combina la recitació de poemes del seu llibre Intimissimi amb una selecció de cançons del seu repertori, des de la mítica A Margalida fins als seus temes més recents. Cançó i poema es reforcen mútuament en un espectacle en què Isaac es reafirma com el poeta sensible i exquisit que es va manifestar ja en les seves primeres lletres de cançons. L’acompanyarà al piano el magistral Antoni-Olaf Sabater.

entrada 12 euros

dimarts 9 gener 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ TRIO

Jazz



David Salleras saxos

Luis González piano

Oriol González contrabaix

Amb aquest trio el pianista Luis González ens mostrarà el seu vessant més contemporani, amb un gran grup al costat de les joves figures Marc Bódalo i Manel Fortià, que segueix les petjades de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.

gratuït

dissabte 20 gener 23.00 h

PYBUS GROOVE

Jazz & Funk



Dave Pybus saxo

Toni Saigi “Chupi” teclats

Jules Bikoko contrabaix

Caspar St. Charles bateria

El saxofonista canadenc Dave Pybus encapçala aquest quartet de luxe integrat per alguns dels músics amb més de groove de l’escena, que també participen en altres grups com Macaco o Princess of Time. La seva magistral fusió de jazz i ritmes afro-americans com el funk i el boogaloo ens permet assegurar-vos que passareu una nit genial amb música súper refrescant!

entrada 10 euros

diumenge 21 gener 20.30 h

RIERA - WEHT - MULA

Nit UnderPool - Jazz



Txema Riera piano

Paco Weht contrabaix

Pep Mula bateria

En aquesta nova vetllada del segell UnderPool al Sunset  podrem gaudir  d’aquest trio de músics, vells coneguts del  segell, tots tres amb projectes paral·lels que es reuneixen de nou després d’haver enregistrat Trio Palau (und2014) per reprendre aquest projecte. i endinsar-se en un repertori d’originals i standards que els permetran  explorar i mostrar la seva particular visió del jazz i la  música improvisada.

entrada 5 euros

dijous 25 gener 22.00 h

BOURBON

Rhythm and Blues


Sandra Fern veu

Juan Cózar trompeta

Xavi Molina saxo

Nito Figueras piano

Pere Martínez contrabaix

Rubén Berengena bateria

Ja fa uns anys que aquest grup va debutar al nostre escenari, on precisament hi van enregistrar en viu el seu primer disc. Aquest sextet de vells coneguts de la casa, ofereix un directe contundent recreant temes de rhythm and blues i swing de Nova Orleans. Reserveu la vostra plaça i no us els perdeu, serà tota una festa!

entrada 8 euros

divendres 26 gener 23.00 h  Festival Sax-o-rama

BIG DANI BLUES

FIVE

Rhythm and Blues


Big Dani Pérez saxo

Víctor Puertas harmònica

Balta Bordoy guitarra

Carles Pérez baix

Reginald Vilardell bateria

Un any més estem molt contents de participar en el festival Saxorama, organitzat per Dani Nel·lo, amb concerts de destacats saxofonistes a les millors sales catalanes. Començarem amb l’explosiu Big Dani Pérez, un autèntic monstre del saxo que vindrà acompanyat d’una banda potent que segur que ens impressionarà. Prepareu-vos per gaudir de valent amb el seu directe espectacular!

entrada 10 euros

dissabte 27 gener 23.00 h    Festival Sax-o-rama

TONI SOLÀ QUARTET

Jazz



Toni Solà saxo

Gerard Nieto piano

Ignasi González contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

Habitual a la programació del Sunset des dels nostres inicis, el saxofonista Toni Solà és un autèntic clàssic de l’escena jazzística catalana. El seu darrer disc va rebre grans elogis de la crítica, i l’ha estat presentant en escenaris mítics com el del Caveau de la Huchette de París. En ocasió del festival Sax-o-rama, el quartet  de Solà torna a casa, on ens captivarà amb el so potent del seu saxo tenor.

entrada 10 euros

diumenge 28 gener 20.30 h  Festival Sax-o-rama

LOU MARINI &

LLUÍS COLOMA TRIO

Rhythm and Blues



Lou Marini saxo

Lluís Coloma piano

Manolo Germán contrabaix

Marc Ruiz bateria

Lou Marini, també conegut amb el sobrenom de “Blue Lou”, és el mític saxofonista de la banda The Blues Brothers, amb els qui va enregistrar nombrosos discs, a més d’haver intervingut als seus dos llargmetratges. A banda d’aquestes col·laboracions que el van fer saltar a la fama, aquest músic originari d’Ohio té una trajectòria impressionant, havent treballat al costat de grups i solistes llegendaris com Aretha Franklin, BB King, Aerosmith, Steely Dan, Ringo Starr o Lou Reed. Història viva de la música sobre el nostre escenari, imperdible!

entrada 15 euros

dimarts 23 gener 22.00 h

DAVID MAURICIO &

LUIS GONZÁLEZ

GROOVE TRIO

Jazz & Funk


David Mauricio veu

Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

El pianista i teclista Luis González ens mostrarà la seva faceta més energètica i funk cada segon dimarts de mes, amb un trio contundent que completen el baixista Jordi "Popi" Ruiz i el bateria Rubén Berengena.                                                     

gratuït

dimarts 30 gener 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO & ENRIC CANADA

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Enric Canada percussió

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada gratuïta