dissabte 5 maig 23.00 h

CELANO & BAGGIANI GROUP feat.

GORKA BENÍTEZ

Jazz



Gorka Benítez saxo

Guillermo Celano guitarra

Marcos Baggiani bateria

Des de la seva arribada a Holanda, els músics argentins Guillermo Celano i Marcos Baggiani han esdevingut dos dels agitadors més destacats de l’escena del nou jazz. Sempre atents a les noves tendències i als músics més destacats de les diferents escenes, en les seves gires sempre compten amb la col·laboració de figures locals, en aquest cas del gran saxofonista basc Gorka Benítez. Concert d’alta vola amb tres grans personalitats!

entrada 10 euros

diumenge 6 maig 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Jordi Ruiz baix

Enric Canada bateria

El primer diumenge de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dijous 10 maig 22.00 h

ENTRE CORDES

Funk & Blues



Pau Morales veu i guitarra

Santi Fontclara guitarra

Eudald Torrentó baix

Gonzalo Cuentas bateria

Pau Morales és un artista polifacètic, i com a músic un autèntic terratrèmol! Aquest és el seu nou projecte, fundat amb el guitarrista argentí Santi Fontclara, i el resultat és una contundent mescla de blues i funk, molt participatiu. Festa assegurada!

entrada 4 euros

dissabte 12 maig 23.00 h

CHIVA’ QUARTET

Jazz



Fernando Brox flauta

Antonio Mazzei piano

Juan Pablo Balcázar contrabaix

Juan R. Berbín bateria

El contrabaixista colombià Juan Pablo Balcázar ens presentarà en aquest concert el seu nou projecte, en què fusiona músiques sud-americanes amb el jazz de sonoritat més actual. Un quartet estel·lar interpretant una música preciosa, fan que aquesta sigui una de les cites importants de la recta final de la temporada estable.

entrada 8 euros

dimarts 8 maig 20.30 h

BORN TO BE BLUE

Cinema VOSE



Per aquesta nit de primavera, el Sunset es transmutarà en cinema de barri i podrem veure Born to be Blue, un bio-pic sobre el cantant i trompetista Chet Baker. El film barreja ficció i realitat, i permet fer-se una idea de la vida turmentada que va patir aquest músic sensible i únic. No marxeu en acabar, us animem a quedar-vos una estona i comentar la pel·lícula amb els altres assistents. Fem una mica de club i de barri!

entrada gratuïta

diumenge 13 maig 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Iñaki Caparrós guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en marçal. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dijous 17 maig 22.00 h

NÉSTOR BASURTO &

TANGHOYDE

Tango i música argentina



Néstor Basurto veu i guitarra

Rodolfo Jäger veu i guitarra

Guillermo Gomez Alvarez guitarra

Nascut el 1967 a Lanús, província de Buenos Aires, Néstor Basurto és cantor, guitarrista, arreglador, autor i compositor, arrelat principalment en el territori del tango i del folklore. Va alternar en diferents formacions artístiques, i ara es presenta per primera vegada al Sunset amb el duet Tanghoyde, per brindar-nos una nit que promet ser emotiva.

entrada 7 euros

dissabte 19 maig 23.00 h

DUQUENDE

Flamenco - Ciclo 1906



Duquende cante

Paco Heredia guitarra

Juan Rafael Cortés, conegut com Duquende, és sens dubte una de les grans sensacions del flamenc de les darreres dècades. Posseeix una veu, passió i talent que emocionen, com demostra el fet que amb només vuit anys, ja va impressionar tant al llegendari Camarón de la Isla, que aquest el va convidar a actuar plegats. A més de per la seva impressionant carrera en solitari, Duquende és conegut per haver participat en les darreres gires de Paco de Lucía.

entrada + cervesa 1906 15 euros

dimarts 15 maig 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Manel Fortià contrabaix

Marc Bódalo bateria

Amb aquest trio el pianista Luis González ens mostrarà el seu vessant més contemporani, amb un gran grup al costat de les joves figures Marc Bódalo i Oriol González, que segueix les petjades de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.

entrada gratuïta

diumenge 20 maig 20.30 h

NOM TRIO

Jazz - Nit UnderPool



Néstor Giménez piano

Manel Fortià contrabaix

Òscar Domènech bateria

Per la darrera Nit UnderPool de la temporada, el segell barceloní ha volgut convidar el trio d’un dels pianistes joves més interessants de l’escena catalana. Talent, sensibilitat i molta energia, amb un trio que no us deixarà indiferents.

entrada 5 euros

dimarts 22 maig 22.00 h

DAVID MAURICIO &

LUIS GONZÁLEZ

GROOVE TRIO

Jazz & Funk


David Mauricio veu

Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

El pianista i teclista Luis González ens mostrarà la seva faceta més energètica i funk cada segon dimarts de mes, amb un trio contundent que completen el baixista Jordi "Popi" Ruiz i el bateria Rubén Berengena.                                                     

entrada gratuïta

dijous 24 maig 22.00 h

GLÒRIA GARCÉS

Cançó - presentació del CD Nu



Glòria Garcés veu i piano

Pedrito Martínez contrabaix

Enric Canada percussió

La cantant i pianista Gloria Garcés presenta el seu segon disc, NU. Música d’autora, vital i poètica, desproveïda d’artificis, que és fruit de les diverses fonts artístiques que ha anat sumant al llarg de la seva trajectòria. Únicament acompanyada per Pere Martínez al contrabaix i Enric Canada a la percussió, Glòria Garcés a la veu i el piano ens convida a endinsar-nos en un viatge intimista i sincer cap al seu propi univers.

entrada 8 euros

divendres 25 maig 21.30 h

JAM SESSION DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Cicle Jazz de les escoles



Luis González coordinació

El Sunset és un escenari obert als joves músics i estudiants de tota la província i més enllà, i ens fa molta il·lusió que vinguin a compartir el seu talent amb nosaltres. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu, faran una jam amb els professors i altres convidats. Animeu-vos a participar!

entrada gratuïta

dimarts 29 maig 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada gratuïta

dijous 31 maig 22.00 h

LES FOURCHETTES

A capella i barbershop



Paula Sánchez-Valeverde soprano/tenor

Iris Di Cassi soprano 2/lead

Eulàlia Rosa alto 1/baríton

Elia Piera alto 2/bass

Les Fourchettes són un grup de Barcelona format per quatre cantants procedents d'estils diferents, unides per l'amor a la música vocal. Format l'any 2015, aquest jove quartet ja ha actuat en festivals com els Jardins de Pedralbes, o l'Altafujazz, i ha guanyat la medalla de Bronze i el premi al millor grup novell del concurs nacional de Barbershop SABS. Ara presenten A Capella!, un espectacle en què la veu és l'únic instrument, amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60.

entrada 5 euros

diumenge 6 maig 19.00 h

BIG BAND DEL CONSERVATORI

Jazz


Dani Gallostra direcció

Dan Posen trompeta

Pablo Fdz. Arrieta guitarra

Pere Enguix, Josep Tro i Jordi Estartús, trombons

Serà la darrera cita de la temporada amb aquesta jove formació del Conservatori, que sota la direcció de Dani Gallostra, ens tornaran a interpretar temes i arranjaments de Jaco Pastorius, Weather Report i altres temes de funk i fusió de l’època. És una gran alegria que en ocasió del festival Jacophonic, la música de Pastorius hagi entrat al Conservatori, un èxit!

suplement 3 euros

dissabte 26 maig 23.00 h

MICHAEL OLIVERA GROUP

Jazz - presentació del disc Oasis


Miryam Latrece veu

David Sancho piano

Reinier Elizalde contrabaix

Michael Olivera bateria

Compositor sensible i baterista explosiu, el cubà Michael Olivera ens ha enamorat en les seves dues actuacions anteriors al Sunset. Ara, torna per presentar-nos el seu nou disc de música original, amb un quartet sensacional que inclou al també cubà Reinier Elizalde “Negrón”, que actuarà per primera vegada al nostre escenari. Darrer concert de dissabte de la temporada, i qui sap si d’aquesta etapa de disset anys. Us hi esperem nombrosos!

entrada 12 euros