dissabte 6 d’octubre 22.00 h INAUGURACIÓ DE LA 18a TEMPORADA

STEEVE LAFFONT TRIO

Jazz manouche



Steeve Laffont guitarra

Rudy Rabuffetti guitarra

Guillaume Bouthié contrabaix

Per obrir la nova temporada amb la millor energia possible, res millor que comptar amb un trio excepcional als qui vam tenir ocasió de conèixer fa uns mesos, quan ens van regalar una vetllada improvisada memorable. Steeve Laffont és un dels grans guitarristes de l’escena del jazz manouche, respectuós seguidor de l’estela de Django Reinhard i alhora posseïdor d’un estil propi molt característic i sobretot elegant. Podrem escoltar alguns dels seus temes, i també originals arranjaments de clàssics.

entrada 12 euros

diumenge 7 d’octubre 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

El primer diumenge de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 9 d’octubre 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Manel Fortià contrabaix

Marc Bódalo bateria

Amb aquest trio el pianista Luis González ens mostrarà el seu vessant més contemporani, amb un gran grup al costat de les joves figures Marc Bódalo i Oriol González, que segueix les petjades de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.

entrada lliure

dijous 11 d’octubre 22.00 h

BOURBON SEXTET

Rhythm and Blues


Sandra Fern veu

Dan Posen trompeta

Xavi Molina saxo

Nito Figueras piano

Pedrito Martínez contrabaix

Rubén Berengena bateria

Ja fa uns anys que aquest grup va debutar al nostre escenari, on precisament van enregistrar en viu el seu primer disc. Aquest sextet de vells coneguts de la casa, ofereix un directe contundent recreant temes de rhythm and blues i swing de Nova Orleans. Reserveu la vostra plaça i no us els perdeu, serà tota una festa!

entrada 8 euros

dissabte 13 d’octubre 22.00 h

LUCAS MARTÍNEZ PROJECT

Jazz



Lucas Martínez saxo

Youngwoo Lee piano

Jort Terwijn contrabaix

Josep Cordobés bateria

Durant els últims dos anys Lucas Martínez Project ha desenvolupat un so personal, reflex de les trajectòries dels diferents membres del grup. El seu repertori està compost principalment per temes propis, i naveguen entre la complexitat i el lirisme, la llibertat i la interacció. Aquest any han publicat el primer disc del quartet, "Lights & Shadows", enregistrat a Amsterdam i editat per la discogràfica Fresh Sound New Talent. Al 2019 sortirà el segon disc del projecte, "End of a Cycle".

entrada 8 euros

diumenge 14 d’octubre 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Iñaki Caparrós guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en marçal. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 16 d’octubre 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada lliure

dijous 18 d’octubre 22.00 h

BEN WENDEL

SEASONS BAND

Jazz


Ben Wendel saxo

Gilad Hekselman guitarra

Sullivan Fortner piano

Joe Martin contrabaix

Kendrick Scott bateria

Ben Wendel és un dels músics més interessants i creatius de la seva generació, tant des del seu vessant més elèctric amb el grup Kneebody, com en el terreny del jazz acústic. Recentment ha estat duent a terme el seu projecte The Seasons, una sèrie de dotze composicions per duet, dedicades a dotze músics  i publicades mensualment durant un any. Amb alguns d’aquells músics sensacionals, ara surt de gira per mostrar aquesta música meravellosa, i promet ser inoblidable! Històric!

entrada 12 euros

divendres 19 d’octubre 22.00 h

PETER ZAK TRIO

Jazz - presentació del CD “One Mind”.



Peter Zak piano

Ignasi González contrabaix

Roger Gutiérrez bateria

Natiu de Los Angeles però resident a Nova York, el pianista Peter Zak actuarà per primera vegada al Sunset per presentar-nos la música que conté One Mind, el seu nou disc, que ha estat publicat pel prestigiós segell Fresh Sound i en el que han col·laborat figures com Seamus Blake i Billy Drummond. Una oportunitat per descobrir les interessants composicions d’aquest talentós, habitual dels clubs importants com Smoke o Smalls.

entrada 8 euros

dissabte 20 d’octubre 22.00 h

MATIA LEVRÉRO &

TCHA LIMBERGER

MEDITERRANEAN QUARTET

Jazz i música gitana


Tcha Limberger veu i violí

Matia Levréro guitarra

Guilhem Verger acordió i saxo

Simon Leloux bateria

En anteriors ocasions, Matia Levréro, guitarrista i compositor de Montpeller, ens ha visitat amb projectes molt interessants de música negra o balcànica, i en aquest concert ens brindarà el privilegi de poder veure per primer cop al Sunset a Tcha Limberger, un autèntic geni de la música d’origen gitano, que de ben segur ens fascinarà amb la seva veu i toc màgic. Un concert d’autèntic luxe en un cap de setmana al nivell dels grans festivals internacionals!

entrada 12 euros

diumenge 21 d’octubre 20.30 h

JAZZ JAM SESSION

Jam Session



Sébastien Falzon piano

Manel Fortià contrabaix

Vincent Calmettes bateria

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en què cada tercer diumenge de mes col·laboraran músics catalans i nord-catalans, coordinats pel pianista francès Sébastien Falzon. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 23 d’octubre 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ GROOVE TRIO

Jazz & Funk



Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Rubén Berengena bateria

Per segona temporada, el pianista i teclista Luis González i el cantant David Mauricio sumen talents, i el tercer dimarts de cada mes ens duran la seva fusió de jazz, funk i altres ritmes actuals, i comptaran en la secció rítmica amb Jordi Ruiz al baix, i Rubén Berengena a la bateria. Una bona opció per acabar el dia!

entrada lliure

7è JAZZ & FIRES

dissabte 27 d’octubre 22.00 h

TONY LAKATOS QUARTET

Jazz



Tony Lakatos saxo

Fabio Miano piano

Ignasi González contrabaix

Jo Krause bateria

Membre d’una nissaga de grans músics gitanos, el saxofonista hongarès Tony Lakatos es va iniciar en la música amb el violí, però aviat va descobrir que la seva veritable passió era el saxo i el jazz. En la seva extensa carrera, ha participat en multitud de projectes, i el seu saxo es pot escoltar en més de tres-cents cinquanta discs. Amb el seu quartet, repassa alguns dels estàndars clàssics amb el seu so poderós i sempre sorprenent.

entrada 12 euros

diumenge 28 d’octubre 22.00 h

SABRINA FRANCIS

& FLOM

Soul acústic caribeny


Sabrina Francis veu

Alesia Aird guitarra

Dieter Burkhalter teclats

Keane Jules bateria i veu

Sabrina Francis i FLOM faran el seu debut a Girona amb el seu potent conjunt de música original, que anomenen soul acústic de les Índies Occidentals. El so tímid i suau de la veu d'aquesta artista procedent de l'illa caribenya de Granada i del seu quartet, prometen captivar-nos i seduir-nos. Alguns dels temes que compartiran amb nosaltres, formen part del seu àlbum "Think In Color".

entrada 12 euros

dilluns 29 d’octubre 12.00 h (migdia) VERMUT JAZZ a la terrassa

THE JUMPERS

Jazz tradicional




Dani Alonso veu i trombó

Federico Mazzanti piano

Artur Regada contrabaix

Xavi Hinojosa bateria

Un any més us animem a gaudir amb la família i amics del Vermut Jazz del dia de Sant Narcís, que ja és una de les tradicions de les Fires! Enguany animaran la jornada quatre fantàstics músics de jazz tradicional, que ja ens han fet gaudir de valent en multitud d’ocasions. Us hi esperem!

gratuït

dimarts 30 d’octubre 22.00 h

LUIS GONZÁLEZ TRIO &

VINCENT MASCART

Jazz



Vincent Mascart saxo

Luis González piano

Manel Fortià contrabaix

Ramon Prats bateria

En ocasió del Jazz & Fires, el trio del pianista xeresà Luis González convidarà el saxofonista francès Vincent Mascart, un dels referents del nou jazz del país veí. Completaran el quartet dos valors consolidats com són el contrabaixista Manel Fortià i el bateria Ramon Prats.

gratuït

dimecres 31 d’octubre 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO & ENRIC CANADA

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Enric Canada percussió

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

gratuït

dijous 1 de novembre 20.30 h

SEXTET GERIÓ

Piazzolissimo


Vladimir Kunca violí I

Jaume Francesch violí II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncel

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez contrabaix

Un clàssic de la programació del Jazz & Fires és el Sextet Gerió, que torna per oferir-nos una altra vetllada de música emotiva i evocadora. En el programa, un repàs a l'obra d'Astor Piazzola, i una selecció  de temes i arranjaments propis que no deixaran a ningú indiferent.

entrada 8 euros

dissabte 3 de novembre 20.00 h CONCERT XVII ANIVERSARI

MARCO MEZQUIDA PIANO SOLO

Jazz i Música improvisada



Marco Mezquida piano

El menorquí Marco Mezquida és un mag del piano, un veritable talent que ha seduït públic, programadors, crítica i companys de professió, i ha esdevingut un dels concertistes i creadors més sol·licitats i valorats de l'escena internacional. Després de gravar més de cinquanta discos i realitzar concerts en desenes de festivals, auditoris i clubs de vint-i-cinc països en quatre continents, es pot afirmar que Mezquida ja no és una promesa sinó una realitat. El millor regal d'aniversari!

entrada 10 euros / socis gratuït

diumenge 4 de novembre 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

El primer diumenge de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

suplement 3€ (músics participants gratuït)