diumenge 1 de desembre 20.30 h

JAZZ FRIENDS BAND

Jam Session



Nito Figueras piano

Pedrito Martínez baix

Enric Canada bateria

El primer diumenge de cada mes teniu cita amb la Jazz Friends Band i la seva magnífica jam session, que acull a músics de diferents estils i nivells, tots units per la passió pel jazz i la música en viu. Porteu els vostres instruments i moltes ganes de compartir música amb un públic entregat, us hi esperem!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 3 de desembre 22.00 h

RUBÉN BERENGENA TRIO

Jazz Rock



Jordi Carles guitarra

Alix Levy baix

Rubén Berengena bateria

Rubén Berengena és una figura clau en l’escena músical gironina, tant en la seva vessant més rockera com en la més jazzística, personal i creativa. Amb aquest grup, el baterista i compositor sarrianenc ens mostrarà com fusiona totes les seves inquietuds musicals, amb un resultat molt energètic.

entrada lliure

dijous 5 de desembre 22.00 h

SEVEN DAYS

Funk Jazz



David Mauricio veu

Luis González piano

Jordi Ruiz baix

Oriol Pujolràs bateria

Grup format per músics gironins, amb la intenció de fusionar estils tan diversos com el jazz, el funk, el pop, la música llatina o la cançó d'autor. El seu repertori inclou composicions pròpies i arranjaments de la música de Esperanza Spalding, Gretchen Parlato, Jorge Drexler, Aca Seca, James Blake o Radiohead. Aquesta fusió d'estils i ritmes s'aconsegueix gràcies al bagatge i versatilitat dels músics i de la subtil veu de David Mauricio. No us perdeu aquest nou projecte, que no deixarà a ningú indiferent!

entrada lliure

dissabte 7 de desembre 22.00 h

LLUÍS COLOMA TRIO &

BLAS PICÓN

Boggie Woogie



Blas Picón harmònica

Lluís Coloma piano

Manolo Germán contrabaix

Marc Ruíz bateria

El pianista Lluís Coloma és un dels músics catalans de blues i boogie woogie més sol·licitats internacionalment, i sempre és un honor que trobi l’oportunitat de presentar els seus projectes a Girona. Si els seus concerts a trio són sempre explosius, per aquesta presentació a quartet amb l’harmonicista Blas Picón caldrà que vingueu preparats per un autèntic terratrèmol sonor.

entrada 12 euros

diumenge 8 de desembre 20.30 h

BLACK JAM

Jam Session



Sandra Fern veu

Iñaki Caparrós guitarra i veu

Miquel Brugués teclat

Jordi Ruiz baix

Indra Vila bateria

El segon diumenge de cada mes podreu gaudir i participar en aquesta jam session dedicada al soul, el blues, el funk i a la música negra en general. La coordinació anirà a càrrec d'uns grans músics que esperen ansiosos la vostra participació!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dimarts 10 desembre 22.00 h

OMAR ALCAIDE QUARTET

Jazz



Pere Navarro trompeta

Omar Alcaide guitarra

Llorenç Barceló hammond

Dani Domínguez bateria

Una vegada més, gràcies al suport del Govern Balear, tindrem l’oportunitat de descobrir joves figures de l’escena jazzística de les illes. En aquest projecte, les figures solistes de la trompeta de Pere Navarro i de la guitarra d’Omar Alcaide, volaran sobre unes bases pilotades pels fantàstics Llorenç Barceló i Dani Domínguez.

entrada 8 euros

divendres 13 desembre 20.30 h

ESPAI JAZZ

Cicle Jazz de les escoles



David Poblete coordinació

David Bondia saxo

Iñaki Caparrós guitarra

David Vallés baix

En la tradicional audició de Nadal presentaran la feina feta al primer trimestre, amb una gran diversitat d'edats, repertoris i nivells: joves promeses que fan les primeres incursions en el jazz i alumnes de nivell intermig i avançat. Els alumnes, junt als professors, tocaran música de Monk, Davis, Rollins, i alguna sorpresa. Fins i tot, alguna composició dels alumnes més avançats!

entrada lliure

dissabte 14 desembre 22.00 h

REBOP

Jazz



Jordi Rossy vibràfon

Linus Eppinger guitarra

Sam Braysher saxo alto

Tilman Oberbeck contrabaix

Phelan Burgoyne bateria

Una vegada més, serà un gran honor i luxe acollir una proposta de l’il·lustre Jordi Rossy, que en aquesta ocasió ens presenta un quintet internacional de primer nivell. En aquest projecte, Rossy hi aporta la seva genial imaginació percudint el vibràfon, i serà una gran oportunitat per descobrir alguns dels seus músics favorits de l’escena europea. Un gran luxe pels sentits!

entrada 12 euros

diumenge 15 desembre 20.30 h

JAZZ JAM SESSION

Jam Session



Sébastien Falzon piano

Us convidem a aquesta nova jam session dedicada exclusivament al jazz, en que cada tercer diumenge de mes col·laboraran músics catalans i francesos, coordinats pel pianista Sébastien Falzon, professor del Conservatori de Perpinyà. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera!

suplement 3€ (músics participants gratuït)

dilluns 16 desembre 20.00 h

COMBOS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE SANT GREGORI

Jazz de les escoles



Dani Alonso coordinador

No us perdeu els joves grups de jazz de l’Escola de Música de Sant Gregori, que mostraran la feina feta durant el primer trimestre. Podrem escoltar els Swing Cookies, amb nois i noies d’entre vuit i onze anys, i seguidament la Happy Jazz Band, d’entre els dotze i catorze.

gratuït

dijous 19 desembre 22.00 h

ELEKTRIO

Jazz



Lucas Martínez saxo

Pere Bujosa contrabaix

Josep Cordobés bateria

El gran saxofonista blanenc Lucas Martínez va debutar al Sunset com a líder d’un projecte quan tenia només quinze anys, i des d’aleshores no ha deixat de sorprendre’ns amb el seu progrés musical. A més, en aquests anys ens ha donat l’oportunitat de descobrir alguns dels músics increïbles de la seva generació, com els que l’acompanyaran en aquest concert tan esperat.

entrada 8 euros

dissabte 21 desembre 22.00 h

MARIOLA MEMBRIVES

Lorca, Spanish songs



Mariola Membrives veu

Javier Pedreira guitarra

Mariola Membrives és una de les noves sensacions sorgides del món del flamenc, en tant que la seva extraordinària musicalitat l’ha empès a cercar camins musicals diversos que li permetessin explotar les seves grans facultats. Sense dubtar, diríem que és una cantant d’arrel, i si bé la flamenca i espanyola són a la superfície, ens trobem davant una figura que de forma natural destil·la i transmet el missatge de la música de la Terra. Autenticitat i respecte per la tradició.

entrada 12 euros

dimecres 25 desembre 22.00 h

THREE COOL CATS & THE BIG DOG

Jazz tradicional



Juli Aymí clarinet i veu

Òscar Font trombó i veu

Mikha Violin banjo i veu

Doc Scanlon contrabaix i veu

Des de la seva arribada a Barcelona, el contrabaixista i vocalista nord-americà Doc Scanlon és un dels principals animadors de l’escena del swing i el jazz tradicional de casa nostra. Els seus concerts són divertits i participatius, per passar una gran vetllada al ritme del jazz de principis del segle XX.

entrada 10 euros

dissabte 28 desembre 22.00 h

AGUSTÍ BURRIEL

Sings Nat King Cole



Agustí Burriel veu

Kike Angulo guitarra

Xavier Algans piano

Queralt Camps contrabaix

Un clàssic de la nostra programació nadalenca i del festival Christmas Swing, el gran cantant Agustí Burriel torna al nostre escenari per, de ben segur, sorprendre’ns de nou amb la seva magnífica veu i carisma. En aquesta ocasió, ho farà homenatjant a Nat King Cole, recreant una formació sense bateria, que farà les delícies dels amants del jazz més clàssic i elegant.

entrada 12 euros

dimarts 31 de desembre

TANCAT, DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

BON ANY NOU!!!