dijous 9 juliol 21.00 h i 22.30 h

DUMPY LOBSTERS TRIO

Jazz clàssicÒscar Font trombó i veu

Josep Traver guitarra

Artur Regada contrabaix

Trombonista, clarinetista, cantant i showman innat, el gran amic Òscar Font és un dels agitadors de l’escena del jazz clàssic de casa nostra, i un dels músics habituals a les nostres nits d’estiu. A través d’un repertori de jazz de principi del segle XX, Font i el seu trio traçaran una actuació dinàmica i divertida per a gaudi de tots els públics. Tota una festa!

dijous 2 juliol 21.00 h i 22.30 h

WAX & BOOGIE

Blues & Boogie WoogieSter Wax veu

David Giorcelli piano

Reginald Vilardell bateria

Ster Wax i David Giorcelli capten com pocs l’esperit de la música tradicional afroamericana, per transformar-lo en el seu propi llenguatge d’expressió.​Formen part del seu repertori habitual shuffles, boogie woogie, rock, swing o jumps, sense oblidar els intensos i càlids slow down. Pel seu retorn a Girona, vindran acompanyats per Reginald Vilardell a la bateria.

amb la col·laboració de:

dijous 16 juliol 21.00 h i 22.30 h

ONE SUMMER NIGHT TRIO

Jazz i SoulSandra Fern veu

Nito Figueras piano

Pedrito Martínez contrabaix

Sandra Fern, Nito Figueras i Pedrito Martínez, són alguns dels músics més presents en la nostra programació, i és sempre un honor poder gaudir de la seva música. En aquest concert podrem escoltar el seu fantàstic repertori de clàssics de jazz, el blues i el soul de tots els temps.

dijous 30 juliol 21.00 h i 22.30 h

PÉREZ / FUMERO / ARNEDO TRIO

JazzDaniel Pérez guitarra

Horacio Fumero contrabaix

Guillem Arnedo bateria

Gran cita jazzística per marcar l'equador del cicle, amb tres grans figures del jazz català. El genial Daniel Pérez jugarà amb la guitarra aquest partit a tres, amb el contrabaixista Horacio Fumero i el bateria Guillem Arnedo a la defensa. Imperdible!

dijous 23 juliol 21.00 h i 22.30 h

CHINO SWINGSLIDE

BluesChino Swingslide guitarra i veu Hernán Fridman contrabaix

Una vegada més tindrem l'oportunitat de gaudir del talent i carisma d'aquest bruixot de la música. L'hem pogut escoltar en diferents formats i projectes propers al blues i el swing, i en aquesta sessió ens presentarà en primícia un repertori que aviat enregistrarà en solitari. Una gran nit pels amants del blues!

dijous 6 agost 21.00 h i 22.30 h

DANI ALONSO & ADRIAN CUNNINGHAM QUINTET

Jazz


Dani Alonso trombó i veu

Adrian Cunningham saxo

Marc Martin hammond

Albert Martínez contrabaix

Roger Gutiérrez bateria

Agitador de les nits més vibrants viscudes en la darrera dècada del Sunset, el gran amic Dani Alonso torna a la seva catedral particular per oferir-nos una sessió trepidant amb el millor swing i jazz clàssic. Pel seu retorn al Jazz a la Fresca ha creat equip amb l'organista Marc Martin i el bateria Roger Guitiérrez, dues grans figures de l'escena actual.

dijous 20 agost 21.00 h i 22.30 h

AYA & THE JUMPIN

CATS

Swing


Aya Sima veu

Tomy Muñoz saxo

Lluís Rodríguez guitarra

Lluís Riera contrabaix

Miquel Casademont bateria

Aya & The Jumpin Cats és una nova formació gironina dedicada al jazz clàssic, amb especial voluntat de recrear les melodies i ritmes de l'anomenada swing era. El grup, que en aquesta ocasió es presentarà en formació de quartet, el formen vells amics de la casa i l'encapçala la carismàtica vocalista Aya Sima.

dijous 13 agost 21.00 h i 22.30 h

MOVIN’ WES

JazzCesc Adroher guitarra

Txema Riera hammond

Ramon Prats bateria

El Sunset no tindria raó de ser sense els músics residents, i els estimats Movin’ Wes ho van ser durant moltes temporades, garantint als gironins que es pogués escoltar bona música en viu els dilluns i dimecres durant un grapat d’anys. Ara, aquest trio de vells amics ha enregistrat un disc que tenim moltes ganes d’escoltar, i ens el presentaran en primícia en aquest concert tan esperat. No hi falteu!

dijous 27 agost 21.00 h i 22.30 h

JAMES WHITE EXPERIENCE

FunkJames White guitarra

Pedrito Martínez baix

Agustí Borrell bateria

James White Experience és una formació clàssica de power trio, que amb el rock i el pop com a punt de partida han desenvolupat un repertori de funk i fins i tot música disco molt fresc i energètic. No us perdeu la seva actuació per acomiadar el cicle!

AFECTACIONS EXTRAORDINÀRIES PER LA CRISI DE LA COVID-19


La crisi sanitària ens obliga a canviar el format per tal de garantir la seguretat del públic, els artistes i els treballadors. Enguany el recinte exterior serà tancat, amb l'aforament reduït i prioritzant les reserves prèvies. Serà obligatòria la desinfecció de mans i l'ús de mascareta fins a estar acomodats, i es cobrarà un suplement de 3 euros en la primera consumició.

dissabte 15 agost 18.30 h i 21.00 h  ·  concert íntim a l'escenari interior

CHANO DOMÍNGUEZ & MANEL FORTIÀ

Cicle Jazz LegendsChano Domínguez piano

Manel Fortià contrabaix

El gadità Chano Domínguez i el cassanenc Manel Fortià es van conèixer a Nova York, on tots dos residien i on van realitzar nombroses i notables actuacions. La crisi sanitària els va empènyer a abandonar fa unes setmanes la ciutat que mai dorm per refugiar-se a Catalunya, on ara reprenen la seva activitat musical per joia dels aficionats. Concert de gran luxe, imperdible!

entrada: socis 30 euros / no socis 35 euros

dilluns 13 juliol 22.00 h   ·   concert íntim amb aforament limitat a l'escenari interior

ST GEORGE QUARTET

JazzRita Payés trombó

Lucas Delgado piano

Juan Pastor contrabaix

Pol Ribó bateria

Fa unes setmanes vam poder escoltar a Lucas Delgado al Sunset, convidat pel seu col·lega Marco Mezquida, en una nit memorable plena de sorpreses. Ara, ens presentarà en un concert íntim aquest fantàstic grup format per joves molt talentosos, que hores després d'actuar al club viatjaran a Romania per actuar en un important festival. Serà un luxe poder escoltar-los en la intimitat, aconseguiu ja la vostra plaça!

entrada: socis 18 euros / no socis 20 euros

dilluns 31 agost 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

100 ANYS DE

CHARLIE PARKER

XerradaVernau Mier saxo

Francesc Capella piano

El pròxim 29 d'agost farà cent anys del naixement de Charlie Parker, un dels músics més importants de la història. Per recordar-lo i saber més sobre aquesta figura llegendària del jazz, dos dies després, l'amic, soci i saxofonista Vernau Mier i el pianista Francesc Capella (professor d'història del jazz a l'ESMUC), ens oferiran una interessant xerrada acompanyada d'exemples musicals, que ens ajudarà a entendre la dimensió i impacte de la revolució que van fer Bird i el seu saxo alto.

entrada: socis gratuït/ no socis 6 euros