Sunset Jazz Club Girona

 
 

dissabte 3 octubre 19.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

ANÈCDOTES DEL SWING

Humor divulgatiu,

a càrrec d'Òscar Font

Trombonista, clarinetista, cantant, escriptor, divulgador científic i jazzístic, l'amic Òscar Font ens presenta una xerrada súper interessant, alhora que carregada d'humor, sobre anècdotes i curiositats d'alguns dels grans jazzístes de la història, alguns dels quals de casa nostra. Reserveu ràpidament la vostra plaça per viure un vespre fantàstic. Sortireu contents i il·lustrats!

entrada: socis gratuït / no socis 5 euros

dissabte 10 octubre 19.00 h i 21.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

LLUÍS COLOMA

Presentació del CD

Piano Solo



Lluís Coloma piano

El nou CD de Lluís Coloma mostra un vessant més profund d'aquest virtuós pianista barceloní. Amb els anys, el piano s'ha convertit en una extensió del seu propi cos; l'instrument perfecte per a expressar-se d'una forma natural, espontània i única. Davant el piano crea composicions pròpies o interpreta personals versions, sempre impregnat de Blues i Boogie Woogie, i en aquest concert íntim transportarà a l'oient a ambients hipnòtics, màgics, plens de ritme i energia.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 17 octubre 19.00 h i 21.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

MARCELO MERCADANTE  & JUAN ESTEBAN CUACCI

Tango contemporani



Marcelo Mercadante bandoneon

Juan Esteban Cuacci piano

Marcelo Mercadante i Juan Esteban Cuacci es van conèixer a Caracas, es van fer amics a Cadis, i van decidir formar un duet a Barcelona, per fer música de Buenos Aires, la ciutat natal d'ambdós. Junts toquen les seves composicions, el tango del segle XXI. Si al segle XX el tango va ser un gresol d'estils arribats dels vaixells al port de la Plata, avui l'olla del tango es pot cuinar des de qualsevol altra gran ciutat del món. Com Barcelona o Madrid, on viuen Marcelo i Juan.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 24 octubre 19.00 h i 21.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

IVÁN SANJUÁN CUARTETO

presentació de Friendship



Joaquín de la Montaña saxo

Pedro Calero piano

Enrique Tejado contrabaix

Iván Sanjuán bateria

Un any més, el Sunset ha estat escollit per participar en el cicle Girando Por Salas (GPS), que des de fa uns anys ens permet descobrir artistes de diferents punts de l’estat. Enguany, rebrem el quartet del bateria i compositor Iván Sanjuán, que ens presentarà Friendship, un àlbum en què el percussionista extremeny recull les seves influències del be bop, la música africana i el jazz contemporani.

entrada: socis 5 euros / no socis 8 euros

dissabte 31 octubre 19.00 h i 20.30 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

ALBERT BOVER

Concert del XIX aniversari



Albert Bover piano

El concert d'aniversari és una gran ocasió per reunir amics i seguidors del jazz en viu, i celebrar plegats una nova volta al Sol gaudint de la millor música. Si bé les afectacions d'enguany quant a limitació d'aforament ens obliguen a fer aquesta trobada de socis i amics en dos torns, l'actuació no pot ser més lluïda, ja que comptarem amb l'enorme Albert Bover, uns dels músics més estimats i admirats pels socis i amics del Club. Us animem a fer com més aviat millor la vostra reserva!

entrada: socis gratuït / no socis 15 euros

Concert Girando Por Salas

9è JAZZ & FIRES

dijous 29 octubre 17.00 h i 19.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

PROFESSOR CUNNINGHAM &

HIS OLD SCHOOL

Concert de Sant Narcís


Adrian Cunningham saxo i clarinet

Dani Alonso trombó

Gerard Nieto piano

Albert Martínez contrabaix

Jake Klamburg bateria

Concert d'absolut luxe per una de les jornades més destacades de les Fires, que com no podia ser d'una altra manera, ens arriba de la mà (i la generositat) del gran músic i amic Dani Alonso, un dels grans agitadors i divulgadors del jazz a la ciutat de Girona. Ens proposa un quintet genial, que encapçala el brillant saxofonista i clarinetista Adrian Cunningham, que ens va deixar a tots impressionats en el seu primer concert al club l'estiu passat. Una meravella que no us podeu perdre!

entrada: socis 10 euros /

no socis 15 euros

diumenge 1 novembre 17.00 h i 19.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

SEXTET GERIÓ

Piazzolissimo


Vladimir Kunca violí I

Jaume Francesch violí II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncel

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez contrabaix

Un clàssic de la programació del Jazz & Fires és el Sextet Gerió, que torna per oferir-nos una altra vetllada de música emotiva i evocadora. En el programa, un repàs a l'obra d'Astor Piazzola, i una selecció  de temes i arranjaments propis que no deixaran a ningú indiferent.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dimarts 27 octubre 20.00 h  ·  al Cinema Truffaut  ·  plaça de Sant Jordi, 7

DJANGO

Cinema VOSE

França, 2017

Inicialment programat en ocasió del Dia Internacional del Jazz que s'havia de celebrar el passat 30 d'abril, recuperem aquest emotiu film sobre el penós periple de Django Reinhardt, gitano, fugint dels nazis i el feixisme. Recordem la història per evitar que episodis tan funestos es repeteixin o se'n minimitzi la gravetat. La música, a càrrec d'Stochelo Rosenberg, la gaudireu de valent!

entrada: socis 2,5 euros / no socis 5 euros

dimecres 28 octubre 20.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

LUIS GONZÁLEZ TRIO

Jazz



Luis González piano

Manel Fortià contrabaix

Ramon Prats bateria

Tot i estar aparentment encapçalat pel pianista Luis González, aquest trio és realment la reunió de tres dels grans talents amb què hem pogut comptar com a músics residents durant tantes memorables temporades al club. Després de molt temps sense haver coincidit dalt de l'escenari, rebrem aquest trio d'asos amb les ganes i il·lusió del primer dia. Veniu a compartir l'emoció amb nosaltres!

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

diumenge 25 octubre 19.00 h  ·  a l'escenari interior amb aforament limitat

UN VESPRE AMB

RAMON PRATS

L'experiència amb

Lee Konitz

Vell amic de la casa i músic resident del Sunset durant una bona pila d'anys, l'any 2018 el músic banyolí Ramon Prats va tenir l'oportunitat de tocar en viu i enregistrar un disc amb el llegendari saxofonista Lee Konitz, mort fa pocs mesos a causa de la Covid. Us proposem veure junts el documental Lee Konitz in Spain (34 minuts), sobre aquella experiència al Clasijazz d'Almeria, seguit d'una xerrada del mateix Prats, en què ens comentarà les seves vivències amb el músic de Chicago.

entrada: socis gratuït / no socis 5 euros

CANCEL·LAT!
CANCEL·LAT!