dilluns 1 novembre 18.00 h i 20.00 h

SEXTET GERIÓ

Centenari Piazzola


Vladimir Kunca violí I

Jaume Francesch violí II

Andrea Mameli viola

Daniel Regincós violoncel

Joan Sadurní piano

Pedrito Martínez contrabaix

Un clàssic de la programació del Jazz & Fires és el Sextet Gerió, que enguany celebra el seu vintè aniversari, i que torna per oferir-nos una altra vetllada de música emotiva i evocadora. Al programa, un repàs a l'obra d'Astor Piazzola en el seu centenari, i una selecció  de temes i arranjaments propis que no deixaran a ningú indiferent.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dimarts 2 novembre 20.00 h i 22.00 h

TOBIAS MEINHART

Jazz - presentació del disc

The Painter



Tobias Meinhart saxo

Eden Ladin piano

Matt Pennman contrabaix

Obed Calvaire bateria

En la seva darrera visita al Club, el saxofonista alemany resident a Brooklyn Tobias Meinhart ens va sorprendre amb un sensacional concert en què va comptar amb la participació estel·lar del guitarrista Kurt Rosenwinkel. Ara, torna al nostre escenari per presentar-nos amb una banda extraordinària The Painter, el seu nou treball discogràfic, que ha rebut grans elogis en publicacions especialitzades com Downbeat o All About Jazz. Un dels concerts imperdibles dels darrers temps!

entrada: socis 14 euros / no socis 20 euros

dijous 4 novembre 20.00 h i 22.00 h

MERITXELL NEDDERMANN &

JAKE SHERMAN

Soul, Jazz i cançó d'autor


Jake Sherman veu, vocoder i teclats

Meritxell Neddermann veu, vocoder, piano i teclats

Hem pogut escoltar a Meritxell Neddermann al Sunset amb diferents projectes i formats, i ara torna al Club per presentar-nos a Jake Sherman, productor, cantant, teclista i mestre en l'ús del vocoder. Anys després del seu pas per Berklee, Sherman desenvolupa la seva carrera en solitari alhora que presta els seus serveis en gravacions i gires a figueres com Meshell Ndegeocello, Chance the Rapper o Doobie Powell. Dues úniques sessions per gaudir de dos grans talents!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 6 novembre 20.00 h i 22.00 h

ALBERT BOVER

TRIO

Jazz



Albert Bover piano

Masa Kamaguchi contrabaix

David Xirgu bateria

El 3 de novembre de 2001, un dissabte de Fires, obria les portes el Sunset Jazz Club, primera sala de concerts a Girona dedicada al jazz i músiques afins. Vint anys després el Club és un referent en el panorama internacional, amb una programació rigorosa i extensa que apropa la música en viu de qualitat a un públic divers, i és punt de reunió de músics i artistes d'arreu. Durant tot l'any celebrarem l'aniversari, començant amb el concert d'un dels nostres trios favorits. Celebrem el Jazz en viu!

entrada: socis gratuït/ no socis 15 euros

diumenge 7 novembre 18.00 h i 20.00 h 

SAX GORDON &

LLUÍS COLOMA TRIO

Rhythm and blues



Sax Gordon saxo

Lluís Coloma piano

Manolo Germán contrabaix

Arnau Julià bateria

El saxofonista nord-americà Sax Gordon és una llegenda viva i un dels músics més espectaculars del món del Rhythm & Blues, que ha tocat i enregistrat amb els més grans. Els concerts que ens han oferir Sax Gordon i Lluís Coloma en els darrers anys van ser pura dinamita i de ben segurque aquesta nova visita al Club tornarà a ser espectacular!

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

dissabte 13 novembre 22.00 h

JAMBOIS/SALLET + BLACK: ECLOSIÓ

Jazz contemporani



Gregory Sallet saxo

Olivier Jambois guitarra

Jim Black bateria

El projecte Eclosió reuneix Olivier Jambois, guitarrista francès resident a Barcelona fa quinze anys i Gregory Sallet, saxofonista resident a Lió. Junts acumulen una àmplia trajectòria musical en diverses formacions, i han guanyat el prestigiós concurs de Jazz à Vienne. Per aquesta nova aventura comptaran amb el bateria nord-americà Jim Black, un referent del jazz d'avantguarda de les darreres dècades. En aquest concert mostraran la feina realitzada durant la seva residència artística a La Marfà.

entrada: socis 8 euros / no socis 12 euros

diumenge 14 novembre 20.00 h

OLVIDO LANZA &

JUAN ESTEBAN CUACCI

Centenari Piazzola



Olvido Lanza violí

Juan Esteban Cuacci piano

En el centenari d'Astor Piazzola, el gran renovador del tango, seguim recordant la seva meravellosa obra, en aquesta ocasió amb dos músics sensacionals acostumats a navegar entre les aigües del clàssic i la música moderna  contemporània, formant un equip increïble per rememorar l'univers piazzolià. Vespre d'emocions fortes assegurades!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dissabte 20 novembre 20.00 h

JOSÉ DE LOS CAMARONES

Flamenc



José de los Camarones cante

Edgar Platón guitarra

Acompanyant el seu pare en les tasques de marisqueig és on s'inicia al cante, amb el Pregó de marisquer, alhora que aprèn un ofici que ja no abandonarà. Coneixedor de tots els pals del flamenc, el seu repertori inclou cantes com bamberas o tarantas, que pocs cantaors entonen actualment. Les seves lletres són plenes de filosofia i amor pels desheretats,  destacant les seves tonàs, granaïnes, tangos, zambres, fandangos de Lucena, que remata per verdials, i, sobretot, les potents soleàs i les seves emotives seguiriyas.

entrada: socis 10 euros / no socis 12 euros

dissabte 27 novembre 20.00 h i 22.00 h

BRUCE BARTH TRIO

Jazz




Bruce Barth piano

Mark Hodgson contrabaix

Stephen Keogh bateria

Bruce Barth és considerat un dels referents del piano de les últimes dècades. Ha exercit com a pianista i director musical del vocalista Tony Benett, ha participat en bandes sonores de pel·lícules per Spike Lee, destacant entre aquestes la controvertida "Malcolm X", a més d'haver treballat al costat de músics del calibre de Stanley Turrentine, Terence Blanchard o Stan Getz. Estimat a parts iguals per la crítica especialitzada i el públic, Barth acumula una extensa i interessant discografia.

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

divendres 26 novembre 20.00 h

MARIOLA MEMBRIVES

Cançó / Jazz




Mariola Membrives veu

Masa Kamaguchi contrabaix

Llorona és un projecte personal de Mariola Membrives, on cerca una manera pròpia de trobar-se amb el flamenc, deixant-se influenciar pel folklore llatinoamericà, sota la cadència del Jazz. El nom de Llorona arriba d'una una cançó tradicional mexicana i una llegenda difosa per gairebé tota Sud-amèrica. Una llegenda que parla sobre la mare, la natura, la mort... i sobre un cant que sura a l'aire convertit en plor de dona, per tota l'eternitat... 

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

diumenge 21 novembre 20.00 h

SUNSET RHYTHM KINGS

Jazz clàssic


Pau Casares clarinet

Oriol Vallés trompeta

Dani Alonso trombó

Marc  Martin piano

Albert Martínez contrabaix

Joan Casares bateria

L'incansable Dani Alonso encapçala els nous Sunset Rhythm Kings, un sextet de primeres espases dedicat al jazz clàssic. Els seus concerts són tota una experiència que transporta els oients a l'ambient de la Nova Orleans del segle passat, bressol d'aquesta música que tant emociona i apassiona. Veniu a gaudir dels nous ambaixadors del Club!

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros