dijous 13 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h

TO WIT

JazzSandra Fern veu

Pedrito Martínez contrabaix

To Wit és un duet singular de veu i contrabaix, format per dos músics de llarga trajectòria com són Sandra Fern i Pedrito Martínez. Habituals del Sunset des dels inicis del club, aquesta parella musical torna en ocasió del Jazz a la Fresca per oferir-nos un repertori molt variat, amb clàssics del soul o el pop, standards, tot plegat passat pel sedàs del seu original format.

dijous 20 juliol a les 22.00 h

MICHAEL KANAN TRIO

JazzMichael Kanan piano

Horacio Fumero contrabaix

Guillem Arnedo bateria

El gran pianista nord-americà Michael Kanan és tot u referent en l'escena internacional del jazz, destacant per la seva extraordinària elegància i respecte pel jazz de tall més clàssic. En els darrers anys ha volgut participar en el Jazz a la Fresca, cosa que no ha estat possible a causa d'una anul·lació de vol, la covid, i altres infortunis. Esperem que aquesta sigui la bona i puguem tornar a emocionar-nos amb el seu bon gust i swing ultra contagiós!

dijous 27 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h

AYA SIMA TRIO

JazzAya Sima veu

Lluís Rodríguez guitarra

Lluís Riera contrabaix

Des del respecte a la tradició i a les seves arrels, la cantant Aya Sima, homenatjarà en aquest concert a les grans veus de la música afroamericana. Acompanyada per Lluís Riera al contrabaix i Lluís Rodríguez a la guitarra, la seva veu vestirà de vellut unes cançons que parlen directament a l'ànima.

dissabte 29 juliol a les 22.00 h

ANDRÉS BEEUWSAERT

recitalAndrés Beeuwsaert piano i veu

Aca Seca són indiscutiblement una de les formacions musicals més destacades i influents de la història de la música, gràcies a l'extraordinari talent dels seus components i a la seva capacitat de sintetitzar i reinventar l'essència de les músiques tradicionals de la seva Argentina natal. És un gran privilegi poder rebre de nou a un dels membres fundadors del mític trio, que ens brindarà un concert màgic i íntim.

dijous 3 agost a les 22.00 h

CARL WINTHER TRIO ft

JEFF 'TAIN' WATTS

Cicle llegendes del JazzCarl Winther piano

Richard Anderson contrabaix

Jeff Tain Watts bateria

El danès Carl Winther és un dels pianistes de més prestigi de l'escena europea, reconegut per la seva exuberància i el seu so potent heretat de llegendes com McCoy Tyner o Kenny Kirkland. En els darrers anys ha passat pel club fent de sideman de grans figures com Walt Weiskopf o Jerry Bergonzi, i pel seu debut com a líder comptarà amb el llegendari Jeff 'Tain' Watts, un dels bateries més explosius de la història. Acompanyant dels germans Marsalis o de Michael Brecker, Watts és una referència incontestable des dels anys 90'.

dijous 6 juliol a les 20.00 h i a les 21.30 h

CHINO SWINGSLIDE

Blues, Swing i JazzChino Swingslide veu i guitarra

Chino Swingslide és un dels protagonistes més actius de l'escena musical de Barcelona, artista polifacètic que no passa desapercebut a cap escenari. Músic solista, compositor, arranjador i showman dotat de gran tècnica i carisma a l'escenari, ha actuat en sales i festivals d'Europa i els Estats Units, amb un èxit indiscutible a cada actuació. Nascut a l'Argentina i radicat a Barcelona des de l'any 2001, ha esdevingut un dels artistes locals amb més projecció internacional.