dijous 13 juliol

TO WIT

JazzSandra Fern veu

Pedrito Martínez contrabaix

gratuït

dijous 20 juliol a les 22.00 h

MICHAEL KANAN TRIO

JazzMichael Kanan piano

Horacio Fumero contrabaix

Guillem Arnedo bateria

entrada: socis 12 euros / no socis 18 euros

dijous 27 juliol

AYA SIMA TRIO

JazzAya Sima veu

Lluís Rodríguez guitarra

Lluís Riera contrabaix

gratuït

dissabte 29 juliol a les 22.00 h

ANDRÉS BEEUWSAERT

recitalAndrés Beeuwsaert piano i veu

Aca Seca són indiscutiblement una de les formacions musicals més destacades i influents de la història de la música, gràcies a l'extraordinari talent dels seus components i a la seva capacitat de sintetitzar i reinventar l'essència de les músiques tradicionals de la seva Argentina natal. És un gran privilegi poder rebre de nou a un dels membres fundadors del mític trio, que ens brindarà un concert màgic i íntim.

entrada: socis 10 euros / no socis 15 euros

dijous 3 agost a les 22.00 h

CARL WINTHER TRIO ft

JEFF 'TAIN' WATTS

Cicle llegendes del JazzCarl Winther piano

Richard Anderson contrabaix

Jeff Tain Watts bateria

El danès Carl Winther és un dels pianistes de més prestigi de l'escena europea, reconegut per la seva exuberància i el seu so potent heretat de llegendes com McCoy Tyner o Kenny Kirkland. En els darrers anys ha passat pel club fent de sideman de grans figures com Walt Weiskopf o Jerry Bergonzi, i pel seu debut com a líder comptarà amb el llegendari Jeff 'Tain' Watts, un dels bateries més explosius de la història. Acompanyant dels germans Marsalis o de Michael Brecker, Watts és una referència incontestable des dels anys 90'.

dijous 6 juliol

CHINO SWINGSLIDE

Blues, Swing i JazzChino Swingslide veu i guitarra

Chino Swingslide és un dels protagonistes més actius de l'escena musical de Barcelona, artista polifacètic que no passa desapercebut a cap escenari. Músic solista, compositor, arranjador i showman dotat de gran tècnica i carisma a l'escenari, ha actuat en sales i festivals d'Europa i els Estats Units, amb un èxit indiscutible a cada actuació. Nascut a l'Argentina i radicat a Barcelona des de l'any 2001, ha esdevingut un dels artistes locals amb més projecció internacional.

gratuït