dissabte 3 juny a les 22.00 h

LITUS

Chadanaca tourLitus veu, guitarra i piano

Oest de Franc guitarra

Chadanaca és un terme bengalí que convida a gaudir del moment, sabent que un mal pas ho pot engegar tot a rodar. Atrapat per aquesta metàfora, en Litus, músic egarenc que va estar molt vinculat a Girona, publicava a principis d'any el disc més lluminós, directe i estimulant del seu opus: Chadanaca (o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado) és el setè àlbum d'estudi d'aquest talentós cantautor, i ens fa moltíssima il·lusió que torni a Girona per presentar-nos-el.

SABRINA BANFI

Alumnes de St.Gregori

La professora de cant de l'escola StGregori  i els seus alumnes ens mostraran el resultat de la feina realitzada durant el curs.

entrada lliure

DIA DE LA MÚSICA

Concerts gratuïts a la terrassa fins a les 22 h


18.00h Combos NM i Senior de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols


19.15 h Grups d'improvisació de l'Aula de Jazz i Música Moderna del Conservatori de Girona


20.15 h Combo Jazz Adults escola StGregori

Cesc Adroher (trompeta), Lluís Rost (guitarra), Jordi Novell (piano), Martí Adroher (baix) i Dani  Moreta (bateria).21.15 h Sunset Jazz Orquestra

Domènec Serrano (clarinet), Cesc Adroher (trompeta), Albert Puxan (trompeta), Josep Adroher (saxo alto), Salvador Parés (saxo tenor), Esteve Dalmau (saxo tenor), Joan Parés (saxo baríton), Marco Fauth (trombó), Francesc Granés (guitarra), Spencer Groves (piano), Joana Ferrer (baix) i Ricard Santaló (bateria).

dimecres 21 juny

dimarts 20 de juny a les 20.00 h

AULA MUSICAL

Audició d'alumnes

Els alumnes de música moderna de l'Aula Musical de Girona oferiran un repertori de cançons de música moderna situat en estils com el Funk, Blues, Pop, Soul o Jazz.

Qualsevol músic ha hagut de tastar molts escenaris per a poder agafar l'experiència necessària per a créixer com a intèrpret. Qui sap si estarem davant dels primers passos d'un nou Tete Montoliu, d'una nova Ella Fitzgerald o d'un nou Art Blakey.

entrada lliure

dimecres 28 de juny a les 20.00 h